Uni­ted-icoon haalt Blind weer door het slijk

Times of Suriname - - SPORT -

VOET­BAL - Da­ley Blind kan niets goed doen in de ogen van Man­ches­ter Uni­te­dicoon Paul Scho­les. De voor­ma­li­ge mid­den­vel­der van The Reds heeft de Ne­der­lan­der nog maar eens door het slijk ge­haald na de ver­lo­ren Eu­ro­pa Le­a­gue-wed­strijd van Man­ches­ter Uni­ted bij Fe­ner­bah­ce (2-1).

“Met Blind en Ro­jo ach­ter­in moe­ten ze zelf ei­gen­lijk drie doel­pun­ten per wed­strijd ma­ken om te win­nen”, foe­tert de ros­si­ge En­gels­man te­gen­over BT Sport. “Ze zien het ge­vaar niet aan­ko­men, ze heb­ben geen snel­heid en ze gaan geen fy­sie­ke du­els aan.” Nog niet zo lang ge­le­den vond Scho­les het ook al no­dig om flink af te ge­ven op Blind. “Hij is een van de be­te­re ver­de­di­gen­de mid­den­vel­ders van de­ze se­lec­tie, maar ik zou hem niet lan­ger als cen­trum­ver­de­di­ger se­lec­te­ren. Hij is fy­siek niet sterk ge­noeg voor de Pre­mier Le­a­gue. Ge­wo­gen en te licht be­von­den.”

Da­ley Blind (26) is be­zig aan zijn der­de sei­zoen op Old Traf­ford. On­der Louis van Gaal was de 40-vou­dig Oran­je-in­ter­na­ti­o­nal een vas­te waar­de en ook Jo­sé Mour­in­ho heeft voor­als­nog ver­trou­wen in de oud-Aja­cied. (VI)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname

© PressReader. All rights reserved.