SMC ver­slaat Kam­poe

Times of Suriname - - SPORT -

TROEF­CALL - SMC heeft in de ne­gen­tien­de speel­ron­de van de troef­call­com­pe­ti­tie van de Su­ri­naam­se Troef­call­bond ge­won­nen van Kam­poe. SMC start­te de wed­strijd goed en nam al in de eer­ste ron­de een voor­sprong van acht­tien pun­ten. Kam­poe zou zich niet meer kun­nen her­stel­len en ver­loor de wed­strijd met 9362. Kop­pel Su­desh Jh­in­noeNi­me­schand Rad­jie was goed voor 28 pun­ten aan de zij­de van de win­naar.

Open­baar Groen won van Sud­har met 82-70, dank­zij een sterk op­tre­den van kop­pel Rei­ner Ge­min-Evita Ristra, dat goed was voor 25 pun­ten. Jai Gan­dhi wist nipt met 7574 te win­nen van ’t Hof­je. Kop­pel Vi­kash Ma­t­hoe­raSar­wan­koe­mar Jang­ba­ha­doer had een groot aan­deel in de­ze over­win­ning voor Jai Gan­dhi met 24 pun­ten.

Pa­loe­loe wist moei­te­loos van For­mu­la te win­nen met 8168. Kop­pel San­dro Col­li-Roel Stan­ton maak­te 23 pun­ten voor de win­nen­de par­tij. Ver­der wist Shak­tie van Ek­ta te win­nen met 74-63, Ko­li­brie ging met 84-67 langs Palm Boys, Trek­kers was met 8270 te sterk voor Ola­ria en Pin­to Boys ver­sloeg Top­pers met 99-59.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname

© PressReader. All rights reserved.