PSG doet Mat­ui­di nieu­we aan­bie­ding

Times of Suriname - - SPORT -

VOET­BAL - Blai­se Mat­ui­di heeft van Pa­ris Saint-Ger­main een nieuw con­trac­taan­bod ge­kre­gen. De Fran­se mid­den­vel­der heeft het voor­stel nog in be­raad. Af­ge­lo­pen zo­mer leek Mat­ui­di nog te ver­hui­zen naar Ju­ven­tus, maar na een ge­sprek met trai­ner Unai Emery be­sloot hij toch in Pa­rijs te blij­ven. “We zit­ten nu mid­den in het sei­zoen, ik ben hier ge­luk­kig en PSG heeft me een aan­bie­ding ge­daan om bij te­ke­nen”, ver­telt de 29-ja­ri­ge spel­ver­de­ler aan L’Equi­pe. “Of ik een jaar voor een WK weg zou gaan? Ik ben het voor­stel van PSG nog aan het be­kij­ken. We zul­len zien of het over­een­komt met wat ik waard ben.” Mat­ui­di be­na­drukt dat hij de Fran­se hoofd­stad niet zo­maar wil ver­la­ten. “Ju­ven­tus is een am­bi­ti­eu­ze club die net als Pa­ris SaintGer­main de Cham­pi­ons Le­a­gue wil win­nen. Het klopt dat ik klaar was om naar Tu­rijn te gaan, maar toen sprak ik met Unai Emery. Als ik dat niet had ge­daan, was er mis­schien een con­flict met de club ge­ko­men en dat was nooit mijn be­doe­ling.” (Goal)

Blai­se Mat­ui­di heeft van Pa­ris Saint-Ger­main een nieuw con­trac­taan­bod ge­kre­gen. De Fran­se mid­den­vel­der heeft het voor­stel nog in be­raad. (Foto: Xin­hua)

Ma­ma­dou Sak­ho is bij Li­ver­pool op een zij­spoor ge­raakt en hij krijgt het ad­vies van de Fran­se Bonds­coach, Di­dier De­schamps, dat hij op­zoek moet naar een an­der club. (Foto: Xin­hua)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname

© PressReader. All rights reserved.