Özil staat voor pi­kan­te over­stap

Times of Suriname - - SPORT -

VOET­BAL - Me­sut Özil en Ar­sen­al ra­ken het maar niet eens over een nieuw con­tract. Man­ches­ter Uni­ted volgt de si­tu­a­tie op de voet en staat klaar om de Duit­se mid­den­vel­der nu weg te ha­len uit het Emi­ra­tes Sta­di­um, zo schrij­ven di­ver­se Brit­se me­dia vrij­dag.

De hui­di­ge ver­bin­te­nis van Özil bij Ar­sen­al loopt af in de zo­mer van 2018. De 28-ja­ri­ge in­ter­na­ti­o­nal vraagt om een fik­se sa­la­ris­ver­ho­ging, maar daar gaan the Gun­ners voor­als­nog niet in mee. Wan­neer de club voet bij stuk houdt en geen ak­koord be­reikt over een nieuw con­tract, staat Özil voor een pi­kan­te over­stap naar Man­ches­ter Uni­ted, meldt the Sun.

Jo­sé Mour­in­ho werk­te eer­der al sa­men met Özil bij Re­al Ma­drid en noem­de hem ‘de bes­te num­mer tien ter we­reld’. De 83-vou­dig in­ter­na­ti­o­nal speelt al sinds me­dio 2013 voor Ar­sen­al en is uit­ge­groeid tot een van de steun­pi­la­ren in het elf­tal van Ar­sè­ne Wen­ger. Ook is hij een van de pu­blieks­lie­ve­lin­gen bij the Gun­ners en een trans­fer naar Uni­ted zou dan ook bij­zon­der ge­voe­lig zijn. Vol­gen­de week za­ter­dag gaat Ar­sen­al op be­zoek bij Man­ches­ter Uni­ted. (VI)

Man­ches­ter Uni­ted wil Me­sut Özil weg­ka­pen van Ar­sen­al. (Fo­to’s: Xin­hua)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname

© PressReader. All rights reserved.