Ook Rap­tors kan Ca­va­liers niet stop­pen

Times of Suriname - - SPORT -

BAS­KET­BAL - Kam­pi­oen Cle­ve­land Ca­va­liers heeft in de NBA zijn ne­gen­de over­win­ning in tien wed­strij­den ge­boekt. Ca­va­liers was thuis met 121-117 te sterk voor Tor­on­to Rap­tors, vo­rig sei­zoen de te­gen­stan­der in de fi­na­le van de Eas­tern Con­fe­ren­ce. Het was span­nend tot het ein­de in Cle­ve­land. Een klei­ne mi­nuut voor het eind­sig­naal kwam Ca­va­liers dank­zij een drie­pun­ter van Chan­ning Frye op één punt voor­sprong en die lei­den­de po­si­tie werd ver­vol­gens niet meer uit han­den ge­ge­ven. LeBron Ja­mes was met 28 pun­ten en 14 as­sists we­der­om de uit­blin­ker bij de Ca­vs. Ky­rie Ir­ving kwam tot 24 pun­ten. Bij Rap­tors wa­ren Ky­le Low­ry (28 pun­ten) en DeMar DeRo­zan (26) de gro­te man­nen.

At­lan­ta Hawks, het eni­ge team dat dit sei­zoen wist te win­nen van Ca­va­liers, blijft in de Eas­tern Con­fe­ren­ce in het spoor van Cle­ve­land. Hawks won in Flo­ri­da met 93-90 van Mi­a­mi Heat, met vier ra­ke vrije wor­pen in de slot­se­con­den, en boek­te daar­mee zijn vijf­de ze­ge op rij in de NBA.

Min­ne­so­ta Tim­ber­wol­ves­Char­lot­te Hor­nets: 108-115, Port­land Trail Bla­zersChi­ca­go Bulls: 88- 113 en Los An­ge­les La­kers-Brook­lyn Nets: 125-118. (NOS)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname

© PressReader. All rights reserved.