Mur­ray naar laatste vier

Times of Suriname - - SPORT -

TEN­NIS - An­dy Mur­ray heeft zich gis­te­ren on­ge­sla­gen ge­plaatst voor de hal­ve fi­na­les van de ATP World Tour Fi­nals in Lon­den. Mur­ray re­ken­de na Ma­rin Ci­lic en Kei Nis­hi­ko­ri ook af met Stan Wa­wrin­ka in de O2 Are­na. Na een klei­ne an­der­half uur stond er 6-4 en 6-2 op het sco­re­bord in het voor­deel van de num­mer één van de we­reld.

De Schot kwa­li­fi­ceer­de zich door de winst van de eer­ste set al voor de hal­ve eind­strijd. Door de twee­de set ook te win­nen, is hij ook ze­ker van groeps­winst. Daar­door kan hij No­vak Djoko­vic pas in de eind­strijd tref­fen. Wa­wrin­ka, die nu ze­ven van de ze­ven­tien par­tij­en te­gen Mur­ray heeft ver­lo­ren, is uit­ge­scha­keld bij het pres­ti­gi­eu­ze ein­de­jaars­toer­nooi. De Zwit­ser ver­loor eer­der van Nis­hi­ko­ri en ver­sloeg Ci­lic. Die twee ten­nis­sers na­men het gis­ter­avond nog te­gen el­kaar op en het is al ze­ker dat Nis­hi­ko­ri naar de hal­ve fi­na­les mag en dat Ci­lic klaar is in Lon­den. De Ja­pan­ner Nis­hi­ko­ri speelt van­avond te­gen Djoko­vic in de strijd om een fi­na­le­plaats. In de an­de­re hal­ve fi­na­le treft Mur­ray ‘s mid­dags de Ca­na­dees Mi­los Ra­o­nic.

(Nus­port)

An­dy Mur­ray heeft zich on­ge­sla­gen ge­plaatst voor de hal­ve fi­na­les van de ATP World Tour Fi­nals in Lon­den. (Foto: Nus­port)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname

© PressReader. All rights reserved.