Times of Suriname

Jivan Jotie wint groots

-

scoorde al in de negende minuut. BKV vocht zich terug in de wedstrijd en in de 22ste minuut kwam het team langszij door een doelpunt van Damien Amelensie: 1-1. Jivan Jotie nam hierna het spel over en domineerde. In de 34ste minuut nam het team de voorsprong door een doelpunt van Graig Fonkel. Zaken werden nog erger voor BKV, toen AiterRowel Komis het derde doelpunt maakte: 3-1. Dit werd de ruststand van de wedstrijd. In de tweede helft bleef Jivan Jotie domineren. In de 73ste minuut verruimde Jagai de score naar een verschil van drie doelpunten: 4-1. BKV kwam terug en kon die achterstan­d naar 4-2, maar de achterstan­d niet verder verkleinen. Jagai scoorde in de slotfase nog twee keer en was daarmee vier keer trefzeker voor zijn team.

In de tweede klasse won Caravan 2010 met 6-2 van Amor 2. William Wallerlei (2x), Bramhanand Jhinkoe (2x), Moquel Kisoor en Astrando Akroemang maakten de doelpunten voor Caravan 2010. Ravesh Bansie maakte beide doelpunten voor Amor 2.