Zor­gen om Rooney

Times of Suriname - - SPORT -

VOET­BAL - Way­ne Rooney houdt de ge­moe­de­ren al eni­ge tijd be­zig in En­ge­land. De aan­voer­der van Man­ches­ter Uni­ted en de na­ti­o­na­le ploeg werd in stom­dron­ken toe­stand ge­fo­to­gra­feerd op een brui­loft. Oud-prof, ana­ly­ti­cus en co­lum­nist Stan Col­ly­mo­re hoopt niet dat er iets aan de hand is met Rooney.

“Ik vraag me al­tijd af of al­co­hol een uit­laat­klep is. Heeft het te ma­ken met het feit dat hij al eni­ge tijd niet goed speelt? Was het een spe­ler die wil­de zeg­gen: ‘Ik ben Way­ne Rooney, ik doe wat ik wil’. Of was het een spe­ler die op zoek is naar hulp? Ik denk aan het laat­ste”, schrijft Col­ly­mo­re in de Dai­ly Mir­ror.

“Zijn ma­na­ger Jo­sé Mour­in­ho had het er laatst over dat Rooney last heeft van de druk en de aan­dacht als hij weer eens slecht speelt. Ook heeft men het er­over dat Rooney het moei­lijk vindt dat hij niet lan­ger ze­ker is van een ba­sis­plaats. Ik hoop niet dat het heel diep zit. Ik heb zo’n foto ook ge­zien van an­de­re spe­lers en dat is zorg­wek­kend. Ik heb zelf mijn pro­ble­men ge­had en denk ook aan spe­lers als Paul Mer­son, To­ny Adams en Paul Gas­coi­og­ne.” (VZ)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname

© PressReader. All rights reserved.