Times of Suriname

Leo Victor boekt tweede zege

-

VOETBAL - Leo Victor heeft zaterdagmi­ddag zijn tweede zege in de topklasse van de Suriname Voetbal Bond geboekt. De leeuwen wonnen met 3-0 van Surinaams Nationaal Leger (SNL). Silvon Sedney, Gilberto Cronie en Ivanildo Misidjan zorgden voor de doepunten. Trainer Etienne Remak van Leo Victor is tevreden met de uitslag en hij hoopt dat zijn team in de komende wedstrijde­n deze goede reeks kan voortzette­n. Hij verwacht dat de spelers met hun beide benen op de grond blijven en elk tegenstand­er serieus neemt. Vorig seizoen begon Leo Victor heel slecht aan de competitie en stond na de eerste ronde in de degradatie­zone, maar in de tweede ronde herpakte Leo Victor zich en wist in de middenmoot te eindigen.

Leo Victor is met twee zeges heel goed begonnen aan het nieuwe seizoen van de topklasse. Het heeft momenteel 6 punten uit twee wedstrijde­n. In de seizoenope­ner wonnen de leeuwen overtuigen­d van PVV met 5-2. De volgende tegenstand­er van Leo Victor is Jong Rambaan.

Met SNL gaat het tot nu toe niet goed. De heren van het leger verloren de eerste wedstrijd van de topklasse met 3-1 van Jong Rambaan. SNL speelt de volgende wedstrijd tegen PVV.

 ??  ?? Een spelmoment uit de wedstrijd tussen Leo Victor en SNL.
Een spelmoment uit de wedstrijd tussen Leo Victor en SNL.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname