Bar­ka wint ga­me 1

Times of Suriname - - SPORT -

ZAALVOETBAL – Bar­ka heeft ga­me 1 van de play-offs van de der­de­klas­se van de Su­ri­naam­se Zaal­voet­bal­bond ge­won­nen met 7-6 van Pen­ta­gon 3. Bij de rust stond Bar­ka met 3-2 ach­ter, maar kwam in de twee­de helft sterk op­da­gen en kon de­ze ach­ter­stand in­lo­pen. Bij een winst in ga­me 2 gaat Bar­ka naar de her­kan­singserie, ter­wijl Pen­ta­gon 3 uit de com­pe­ti­tie zal lig­gen.

In de­ze ga­me 1 be­gon­nen bei­de teams heel aan­val­lend. In de twee­de mi­nuut zorg­de Darl Ame­lo van Pen­ta­gon 3 voor de ope­nings­tref­fer: 1-0. Der­rick Gar­den schoot in de elf­de mi­nuut de ge­lijk­ma­ker, maar drie mi­nu­ten la­ter maak­te Quin­cy Klas de 2-1 voor Pen­ta­gon 3. De­ze sco­re stond ook niet lang op het sco­re­bord, om­dat Gar­den een mi­nuut la­ter de 2-2 maak­te. Het tem­po nam hier­na wat af, maar toch viel er nog een doel­punt voor rust.

In de 22ste mi­nuut maak­te Ame­lo de 3-2 en be­paal­de de rust­stand hier­mee in het voor­deel van zijn team. In de twee­de helft wa­ren bei­de teams ook aan el­kaar ge­waagd, maar Bar­ka was be­ter in de af­ron­ding, ter­wijl Pen­ta­gon 3 niet koel­bloe­dig was in de aan­val. Rad­jes­h­ku­mar Hin­do­ri scoor­de twee keer voor Bar­ka, ter­wijl Kel­vin Ajod­hia, Fai­zel Goe­lam­na­bi en Anand­per­kas Sa­lik elk een keer tref­ze­ker wa­ren. Ame­lo scoor­de nog twee keer in de twee­de helft voor zijn team, ter­wijl Klas nog een keer doel trof.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname

© PressReader. All rights reserved.