Eer­ste uit­ze­ge Pa­cers

Times of Suriname - - SPORT -

BAS­KET­BAL - In­di­a­na Pa­cers heeft zijn eer­ste uit­du­el van dit NBA-sei­zoen ge­won­nen. In een mee­sle­pend ge­vecht met Okla­ho­ma Ci­ty Thun­der trok het team na ver­len­ging met 115-111 aan het lang­ste eind.

Jeff Te­a­gue maak­te 8 van zijn 30 pun­ten in de ex­tra tijd. In de eer­ste mi­nuut van de ver­len­ging kwam hij met een drie­pun­ter op de prop­pen, waar­na Pa­cers zijn voor­sprong niet meer uit han­den gaf. Rus­sell West­brook was de bes­te man van het veld met zijn vijf­de tri­ple-dou­ble van het sei­zoen: 31 pun­ten, 15 as­sists en 10 re­bounds. Bo­ven­dien be­zorg­de hij Okla­ho­ma met een fraaie drie­pun­ter 2,4 se­con­den voor tijd te­ver­geefs de ver­len­ging. Chi­ca­go Bulls boek­te zijn vijf­de over­win­ning in zes du­els door in Los An­ge­les La­kers met 118-110 op­zij te zet­ten. Jim­my But­ler no­teer­de 40 pun­ten, zijn hoog­ste sco­re van dit sei­zoen.

New York Knicks-At­lan­ta Hawks: 104-94, Brook­lyn Nets-Port­land Trail Bla­zers: 109-129, Sa­cra­men­to KingsTor­on­to Rap­tors: 102-99 en Den­ver Nug­gets-Utah Jazz: 105-91. (NOS)

Een spel­mo­ment uit de wed­strijd tus­sen In­di­a­na Pa­cers en Okla­ho­ma Ci­ty Thun­der. (Nus­port)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname

© PressReader. All rights reserved.