Pa­cers kans­loos te­gen War­ri­ors

Times of Suriname - - SPORT - Step­hen Cur­ry (m) van Gol­den Sta­te War­ri­ors pro­beert een bas­ket te ma­ken, ter­wijl hij in de ga­ten wordt ge­hou­den door twee ver­de­di­gers. (NOS.nl)

BAS­KET­BAL - In­di­a­na Pa­cers kreeg in de NBA in ei­gen huis een on­ge­na­dig pak slaag van Gol­den Sta­te War­ri­ors. De ploeg van su­per­ster­ren als Step­hen Cur­ry en Ke­vin Du­rant won de uit­wed­strijd met maar liefst 120-83. Klay Thomp­son nam bij de be­zoe­kers de mees­te pun­ten voor zijn re­ke­ning. De shooting gu­ard nam 25 pun­ten voor zijn re­ke­ning. Het was voor de War­ri­ors al­weer de acht­ste over­win­ning op rij. In de Wes­tern Con­fe­ren­ce moet Gol­den Sta­te al­leen Los An­ge­les Clip­pers voor zich dul­den. De Clip­pers boek­ten hun der­de over­win­ning van het sei­zoen door thuis Tor­on­to Rap­tors met 123-115 te ver­slaan.

Phi­l­a­delp­hia 76ers be­gon het sei­zoen met ze­ven ne­der­la­gen, maar de ploeg heeft de aan­slui­ting in de Eas­tern Con­fe­ren­ce in­mid­dels ge­von­den. Maan­dag kwam er een ein­de aan een reeks van 108 wed­strij­den waar­in de 76ers er niet in slaag­de twee wed­strij­den op rij te win­nen. Na­dat za­ter­dag Phoe­nix werd ver­sla­gen, was Phi­l­a­delp­hia dit keer met 101-94 te sterk voor Mi­a­mi Heat.

Was­hing­ton Wi­zards-Phoe­nix Suns: 106-101, Char­lot­te Hor­nets-Memphis Grizz­lies: 90-105, De­troit Pis­tonsHous­ton Roc­kets: 96-99, Mil­wau­kee Bucks-Or­lan­do Ma­gic: 93-89, Min­ne­so­ta Tim­ber­wol­ves-Bos­ton Cel­tics: 93-99, San An­to­nio SpursDal­las Ma­ve­ricks: 96-91.

Ove­ri­ge uit­sla­gen:

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname

© PressReader. All rights reserved.