Er­op of er­on­der voor De Vuist

Times of Suriname - - SPORT -

ZAAL­VOET­BAL - Het is van­daag er­op of er­on­der voor De Vuist in de twee­de wed­strijd van de play-offs van de eer­ste klas­se van de Su­ri­naam­se Zaal­voet­bal­bond. De Vuist ver­loor de eer­ste wed­strijd met 4-3 van In­ter­bom en moet van­daag win­nen om de se­rie­stand ge­lijk te trek­ken en zo­doen­de een der­de wed­strijd af te dwin­gen. Als In­ter­bom van­daag wint, zal het zich plaat­sen voor de her­kan­sings­se­rie.

Aan­val­ler Ar­no Tjok­ro­send­jo­jo, die de top­scoor­der is ge­wor­den van de al­ge­me­ne ron­de van de­ze klas­se, was in de eer­ste wed­strijd te­gen In­ter­bom niet in goe­de doen. Hij scoor­de wel een keer, maar kon een ne­der­laag voor zijn team niet voor­ko­men. Van­daag zal hij zich har­der moe­ten in­zet­ten en zijn team op sleep­touw ne­men. In­ter­bom was zo­wel of­fen­sief als de­fen­sief heel sterk in de eer­ste wed­strijd. Het team hoopt van­daag weer in vorm te zijn in de twee­de wed­strijd. Het zal er al­les aan doen om de­ze wed­strijd te win­nen en zich te plaat­sen voor de her­kan­sings­se­rie. Stef Krim­bo, mo­men­teel club­top­scoor­der, was in de vo­ri­ge wed­strijd twee keer tref­ze­ker. Het team zal van­daag weer op hem re­ke­nen voor de doel­pun­ten.

In de eer­ste ron­de van de al­ge­me­ne ron­de won De Vuist van In­ter­bom met 6-3 en in de twee­de ron­de was De Vuist met 6-2 te sterk.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname

© PressReader. All rights reserved.