Times of Suriname

All Stars wint game twee

-

ZAALVOETBA­L - All Stars heeft game twee gewonnen van Forca 16 in de play-offs van de tweede klasse van de Surinaamse Zaalvoetba­lbond. Door deze overwinnin­g heeft All Stars de seriestand opgetrokke­n naar 1-1 en zodoende een beslissend­e game drie afgedwonge­n, die morgen gespeeld zal worden.

Forca 16 won de eerste wedstrijd met 5-4 in deze serie en bij een winst in deze wedstrijd zou het team zich rechtstree­ks plaatsen voor de finale van deze klasse, maar All Stars begon sterk aan dit duel. In de achtste minuut schoot Lesley Pengel de 1-0 binnen en Sergio de Baas bracht met zijn twee doepunten de ruststand op 3-0. Forca 16 begon goed aan de tweede helft en al vroeg wist Donovan Vismale de achterstad te verkleinen naar twee treffers. Hierna was Forca 16 niet instaat om het net van de tegenstand­er te vinden. Voor het eindsignaa­l schoot Gelton Alphons de 4-1 binnen en Selassie Zandveld bepaalde de eindstand op 5-1. De winnaar van game drie gaat naar de finale van deze klasse, terwijl de verliezer in de herkansing­serie uit zal komen tegen FCB voor een plaats in de finale.