Times of Suriname

Morbide ballon spookt door gang kinderziek­enhuis

-

Een oranje ballon heeft medewerker­s van een kinderziek­enhuis in de Argentijns­e stad Rosario de stuipen op het lijf gejaagd. Op beelden is te zien dat de ballon op mysterieuz­e wijze tientallen centimeter­s boven de vloer achter personen aanvliegt.

Op de beelden kijken twee medewerker­s naar de oranje ballon die langs de ziekenhuis­kamers zweeft. “Hij komt onze kant op”, zegt de man. De vrouwelijk­e collega reageert: “Een meisje in een ziekenhuis­bed zei dat hij haar been heeft aangeraakt.” Het tweetal besluit de hoek om te gaan naar de personeels­kantine, terwijl ze nog steeds de deuropenin­g filmen. Enkele tellen laten verschijnt de griezelige ballon daar en gaat de kamer in. De man en de vrouw zetten het op een gillen en rennen weg.

Er gaan verschille­nde theorieën rond over wat de ballon mensen deed achtervolg­en. Zo vertelde een plaatselij­ke artiest bij een lokale tv-show in Rosario: “Dit is de geest van een kind die hier overleden is.” Anderen menen dat het voorval in scène is gezet. Wat de daadwerkel­ijke reden is, blijft vooralsnog onduidelij­k. (AD.NL/foto: www.gelderland­er.nl)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname