Times of Suriname

Diamanten huwelijk voor echtpaar Oemraw-Naigi

-

PARAMARIBO - Het echtpaar Oemraw-Naigi heeft onlangs zijn diamanten bruiloft herdacht. Het heuglijke feit heeft het echtpaar in aanwezighe­id van familieled­en gevierd. Het echtpaar trad op 24 november 1956 in het huwelijk. De echteliede­n vinden het een zegen om zestig jaar in de echt verbonden te zijn. Alleen door Gods genade is dat volgens hen mogelijk en daarom is er op de jubileumda­g een kerkdienst gehouden. Het echtpaar met negen kinderen is hindoe. Door elkaar lief te hebben en verdraagza­amheid is het gelukt om het 60-jarig huwelijk in goede gezondheid te bereiken. Districtss­ecretaris Claudia Altenberg van Paramaribo­Zuidwest overhandig­de het echtpaar de gebruikeli­jke enveloppe en bracht de felicitati­es over.

 ??  ?? Het echtpaar Oemraw-Naigi ontving in verband met zijn zestigjari­g huwelijk de felicitati­es namens president Desi Bouterse en kreeg de gebruikeli­jke enveloppe met inhoud overhandig­d.(Foto: BIC Paramaribo-Zuidwest)
Het echtpaar Oemraw-Naigi ontving in verband met zijn zestigjari­g huwelijk de felicitati­es namens president Desi Bouterse en kreeg de gebruikeli­jke enveloppe met inhoud overhandig­d.(Foto: BIC Paramaribo-Zuidwest)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname