Times of Suriname

Styx MN Car Center en Barka in herkansing­serie

-

ZAALVOETBA­L - Styx MN Car Center en Barka nemen het morgen tegen elkaar op in de herkansing­serie van de derde klasse van de Surinaamse Zaalvoetba­lbond. De winnaar van deze serie gaat naar de finale, terwijl de verliezer uit de competitie zal liggen.

Styx MN Car Center had de kans om zich rechtsreek­s te plaatsen voor de finale in deze klasse. Het stond tegenover Stibula in de vorige serie. Styx MN Car Center begon heel goed aan deze serie en won de eerste game met 4-3 van Stibula, maar in game twee en drie ging het mis. Stibula won de tweede game overtuigen­d met 5-1 en de derde met 6-1. Stibula plaatste zich zo rechtsreek­s voor de finale, terwijl Styx MN Car Center in de herkansing­serie belandde.

Barka moest in de vorige serie afrekenen met Pentagon 3. Het won game een met 7-6 en de tweede met 8-6. Het team had zodoende maar twee games nodig om zich te plaatsen voor de herkansing­serie. Barka en Styx MN Car Center zijn al drie keer tegen elkaar uitgekomen in de algemene ronde. Styx MN Car Center won de eerste wedstrijd met 9-3, de tweede wedstrijd eindigde 3-3 gelijk en Barka won de derde met 7-4. De winnaar van deze serie gaat naar de finale en komt uit tegen Stibula.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname