Styx MN Car Cen­ter en Bar­ka in her­kan­singserie

Times of Suriname - - SPORT -

ZAALVOETBAL - Styx MN Car Cen­ter en Bar­ka ne­men het mor­gen te­gen el­kaar op in de her­kan­singserie van de der­de klasse van de Su­ri­naam­se Zaal­voet­bal­bond. De win­naar van de­ze se­rie gaat naar de fi­na­le, ter­wijl de ver­lie­zer uit de com­pe­ti­tie zal lig­gen.

Styx MN Car Cen­ter had de kans om zich rechts­reeks te plaat­sen voor de fi­na­le in de­ze klasse. Het stond te­gen­over Sti­bu­la in de vo­ri­ge se­rie. Styx MN Car Cen­ter be­gon heel goed aan de­ze se­rie en won de eer­ste ga­me met 4-3 van Sti­bu­la, maar in ga­me twee en drie ging het mis. Sti­bu­la won de twee­de ga­me over­tui­gend met 5-1 en de der­de met 6-1. Sti­bu­la plaatste zich zo rechts­reeks voor de fi­na­le, ter­wijl Styx MN Car Cen­ter in de her­kan­singserie be­land­de.

Bar­ka moest in de vo­ri­ge se­rie af­re­ke­nen met Pen­ta­gon 3. Het won ga­me een met 7-6 en de twee­de met 8-6. Het team had zo­doen­de maar twee ga­mes no­dig om zich te plaat­sen voor de her­kan­singserie. Bar­ka en Styx MN Car Cen­ter zijn al drie keer te­gen el­kaar uit­ge­ko­men in de al­ge­me­ne ron­de. Styx MN Car Cen­ter won de eer­ste wed­strijd met 9-3, de twee­de wed­strijd ein­dig­de 3-3 ge­lijk en Bar­ka won de der­de met 7-4. De win­naar van de­ze se­rie gaat naar de fi­na­le en komt uit te­gen Sti­bu­la.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname

© PressReader. All rights reserved.