Waal be­zorgt Re­al Lei­ding over­win­ning

Times of Suriname - - SPORT -

VOETBAL – En­ri­co Waal heeft Re­al Lei­ding de over­win­ning ge­schon­ken in de A-klas­se van Sport Or­ga­ni­sa­tie Lei­ding en Om­ge­ving (SOLO). Op het Pechan­veld won het team van Jong Mi­lan met 2-0.

In de eer­ste helft kre­gen de teams ge­noeg kan­sen, al­leen wer­den die on­be­nut. Na tal van ge­mis­te kan­sen vond Waal het net en hij gaf zo zijn team de voor­sprong. Dit werd ook de rust­stand van de wed­strijd. In de twee­de helft heeft Jong Mi­lan er al­les aan ge­daan om naast Re­al Lei­ding te ko­men, maar het mocht niet ba­ten. Na­dat Jong Mi­lan een paar kan­sen mis­te, was het weer Waal die zijn team op een rui­me voor­sprong bracht: 2-0. Aan de­ze sco­re kwam er geen ver­an­de­ring meer. In de­ze klas­se won Bi­tang Ba­ru met 4-2 van Se­mo. Bij de rust stond Bi­tang Ba­ru al voor met 4-1.

In de B-klas­se boek­te Jong Pe­hchan een rui­me over­win­ning op Sa­boma. Na een 4-0 rust­stand won Jong Pe­hchan de wed­strijd met 6-2. Ni­schal Bad­ja­la­la (2x), Johan Hoft, Wi­rin Nan­da, Carl Se­w­pers­aud en Mark Se­w­pers­aud scoor­den voor het win­nen­de team, ter­wijl Mi­quel Mo­le en Ram Na­rain de doel­pun­ten voor Sa­boma maak­ten.

In de­ze klas­se won Wayam­bo Star met 8-2 van Pre­kash. Bij de rust stond Wayam­bo Star al voor met 4-1.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname

© PressReader. All rights reserved.