Kam­poe her­stelt zich na vier ne­der­la­gen

Times of Suriname - - SPORT -

TROEFCALL – Kam­poe heeft zich na vier ne­der­la­gen her­steld in de troef­call­com­pe­ti­tie van de Su­ri­naam­se Troef­call­bond. In de 22ste speel­ron­de wist het team groots te win­nen van Trek­kers met 115-57. Kop­pel Ra­vin Chan­goer-Vi­resh Chan­goer van de win­naar haal­de flink uit en boek­te maar liefst 47 pun­ten in dit du­el. Dit kop­pel gaf in de twee­de ronde van de­ze wed­strijd een bau­nie aan kop­pel Ro­ber­to Al­va­resHump­bry Pur­per­hart van de te­gen­stan­der.

Palm Boys won nipt van Sud­har met 80-75. Kop­pel Alfred Biek­man-Bri­an Har­per van de win­naar werd de top­scoor­der met 24 pun­ten. Top­pers kreeg het ook heel moei­lijk te­gen Shak­tie, maar het trok toch aan het lang­ste eind en won met 76-73, dank­zij aan kop­pel Jo­hn O’Bry­an-Al­lan For­ster en Ar­mand Zin­ha­gel-Roy Graan­oogst die elk goed was voor 23 pun­ten.

Ko­li­brie won van Jai Gan­dhi met 92-48. Kop­pel Leo Leef­stand-Re­mon Wijn­tuin van de win­naar was goed voor 26 pun­ten.

SMC ver­sloeg Vic­to­rie met 89-66. Kop­pel Na­vin Chan­goer-Su­des­h­koe­mar Jh­in­noe werd top­scoor­der van dit du­el met 29 pun­ten.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname

© PressReader. All rights reserved.