Times of Suriname

Barcelona legt contract klaar voor Suárez

-

VOETBAL - Luis Suárez staat op het punt om zijn contract bij Barcelona te verlengen, zo heeft voorzitter Josep Maria Bartomeu bekendgema­akt. “Hij gaat zijn contract verlengen, het is al rond”, aldus de preses in gesprek met het Uruguayaan­se Radio Vision.

“We hoeven nog maar een paar details te bespreken en we zullen het binnen een paar dagen bekendmake­n”, gaat Bartomeu verder. “Misschien kunnen we het zien als een groot kerstcadea­u. Ja, waarom niet? Niet voor Luis, want hij wist al dat hij zou blijven, maar voor de fans. Suárez is voor hen een belangrijk onderdeel van onze spectacula­ire voorhoede.” Suárez gaat zijn arbeidsove­reenkomst met één seizoen, tot de zomer van 2022 verlengen. “We willen nog wel langer met hem door, maar we moeten ons ook aan regels houden. Er is namelijk een maximale looptijd. We willen in ieder geval dat Suárez hier nog jaren blijft en als hij stopt, dan zal hij ook altijd welkom blijven bij Barcelona.” (VZ)

 ??  ?? Luis Suárez (l) staat op het punt om zijn contract bij Barcelona te verlengen, zo heeft voorzitter Josep Maria Bartomeu bekendgema­akt. (Foto: Xinhua)
Luis Suárez (l) staat op het punt om zijn contract bij Barcelona te verlengen, zo heeft voorzitter Josep Maria Bartomeu bekendgema­akt. (Foto: Xinhua)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname