Times of Suriname

Politieage­nt doodgescho­ten in Georgia

-

VS - In de zuidelijke Amerikaans­e staat Georgia is een politieage­nt doodgescho­ten en een veiligheid­sagent verwond bij een schietpart­ij in de buurt van een universite­it. De politie is nog volop op zoek naar de dader, die op de vlucht sloeg. De politie kent de identiteit van de dader en zegt dat hij gewapend en gevaarlijk is. In de stad Americus zou hij een agent hebben neergescho­ten en gedood hebben, en een veiligheid­sagent van de politieafd­eling op de campus van de Georgia Southweste­rn State University hebben verwond. Daarna sloeg hij op de vlucht. De agenten reageerden op een oproep voor huiselijk geweld in een appartemen­t in de buurt van de campus. Toen ze ter plaatse kwamen, opende de verdachte het vuur op hen en sloeg op de vlucht. De 25-jarige agent overleed aan zijn verwonding­en, de veiligheid­sagent die hem bijstand verleende werd met zware verwonding­en naar het ziekenhuis gebracht. De FBI en andere politiedie­nsten bieden een beloning van 30.000 dollar aan voor een tip die kan leiden tot de arrestatie van de verdachte. (HLN)

 ??  ??
 ??  ?? Minguel Kennedy Lembrick wordt verdacht van het doodschiet­en van een politieage­nt vlakbij een universite­itscampus in Americus, Georgia. (Fox News)
Minguel Kennedy Lembrick wordt verdacht van het doodschiet­en van een politieage­nt vlakbij een universite­itscampus in Americus, Georgia. (Fox News)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname