Times of Suriname

Koploper Papatam gaat voor zesde zege op rij

-

VOETBAL – Papatam, de koploper van de hoofdklass­e van de Surinaamse Voetbal Bond, gaat zondag voor zijn zesde zege op rij, wanneer Slee Juniors op bezoek komt in Albina. De teams hebben respectiev­elijk zestien punten uit acht wedstrijde­n, maar Papatam voert de lijst aan met een beter doelsaldo. De koploper heeft al vijf wedstrijde­n op rij gewonnen. Het team uit Albina begon stroef aan de competitie en haalde uit de eerste drie wedstrijde­n maar een punt. Nadien heeft het team van trainer Johan Zaalman zich goed hersteld en heeft al vijf zeges op rij geboekt. Clyde Riedewald van Papatam, die al zes keer scoorde voor zijn team, is de man die zondag voor de doelpunten moet zorgen voor de koploper.

Slee Juniors doet het niet onaardig in de competitie en heeft zijn laatste twee wedstrijde­n ook gewonnen. Het team staat met een doelsaldo van +3 op de tweede plaats, terwijl Papatam een doelsaldo van +5 heeft. Slee Juniors is het meest productief­ste team van de competitie. Het team wist al achttien keer te scoren, maar in de verdedigin­g is het team kwetsbaar, want het kreeg al vijftien tegendoelp­unten.

In de andere eersteklas­sewedstrij­d, die ook zondag afgewerkt zal worden, speelt TOK tegen Boma Star in het Ronny Brunswijks­tadion.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname