Times of Suriname

Sevilla wint stadsderby

-

VOETBAL - Sevilla heeft de stadsderby van Real Betis gewonnen met 1-2, nadat het eerder op achterstan­d was gekomen. Het blijft zodoende in de spoor van Real Madrid en Barcelona in La Liga. Met de Champions Leagueweds­trijd tegen Leicester City nog in de benen, begonnen de Sevillista­s aan de stadsderby. De Real Betisaanha­ng zorgde voor inspiratie bij de gastheren. Hoewel niet hoogstaand, zocht Betis gepassione­erd de aanval. Riza Durmisi beantwoord­de het verlangen van de thuissuppo­rters. De Deense internatio­nal met Albanese roots schoot zijn elftal in de 36e minuut op voorsprong, en dat was niet onverdiend te noemen. In de tweede helft richtte Sevilla zich op, en draaide het de rollen om in het hol van de leeuw, in Estadio Benito Villamarín. Eerst scoorde Gabriel Mercado in de 56e minuut de gelijkmake­r, waarna Iborra de winnende binnenscho­ot. (Goal)