Big B en Aa­mir Khan klaar voor Thugs of Hin­do­s­tan

Times of Suriname - - SHOWBIZZ -

Ve­te­raan ac­teur Ami­tabh Bachchan en de des­kun­di­ge ac­teur Aa­mir Khan zul­len voor het eerst sa­men op het zil­ve­ren scherm te zien zijn in de ko­men­de film Thugs of Hin­do­s­tan. Dit paar heeft voor een he­le­boel op­schud­ding ge­zorgd bij het toe­kom­stig pu­bliek.

De twee ac­teurs zul­len in de­ze film te zien zijn in krach­ti­ge ac­tie scè­nes. Bachchan die be­kend is om zijn ge­vechts­scè­nes en stunts van de ja­ren ‘80, zal na lan­ge tijd weer in een ac­tie­film te zien zijn. In de­ze ac­tie­avon­tuur­lij­ke film zul­len Bachchan en Khan te zien zijn in een zwaard­ge­vecht die nu in Mum­bai wordt op­ge­no­men.

“Door­dat de ac­tie­scè­ne in Mum­bai wordt ge­filmd, wordt het uit­ge­breid. Bachchan en Aa­mir zijn mo­men­teel be­zig met de voor­be­rei­din­gen voor de tof­fe taak met de ac­tie­re­gis­seur, om­dat van bei­de be­kend is dat ze hun ei­gen stunts uit­ha­len. Door­dat de­ze ac­teurs be­kend zijn als per­fec­ti­o­nis­ten, wordt ver­wacht dat de scè­ne het hoog­te­punt van de­ze film zal zijn,” ver­telt een bron.

(Biz Asia/Foto: ytimg.com)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname

© PressReader. All rights reserved.