Ul­ti­ma­te 17 heeft play-offs in zicht

Times of Suriname - - SPORT -

ZAALVOETBAL - Ul­ti­ma­te 17 staat mo­men­teel aan kop in de der­de­klas­se­com­pe­ti­tie van de Su­ri­naam­se Zaal­voet­bal­bond met 25 pun­ten uit der­tien du­els en heeft de play-offs al in zicht. Het kan mor­gen bij een ze­ge op Bin­tang Lair, dat op de ze­ven­de plaats staat met zes­tien pun­ten uit veer­tien du­els, een stap­je dich­ter­bij de play-offs ko­men.

Ul­ti­ma­te 17 heeft tot nu toe acht ze­ges, een re­mi­se en vier ne­der­la­gen op zijn naam staan. De kop­lo­per is wel nog niet ver­ze­kerd van een plaats in de top vier, om­dat de ach­ter­stand met Bom­bel, dat op de vijf­de plaats staat met 22 pun­ten uit veer­tien du­els, maar drie pun­ten be­draagt. De top vier teams van de al­ge­me­ne ron­de zul­len uit­ko­men in de play-offs voor het kam­pi­oen­schap. Bin­tang Lair kan niet meer in de top vier ein­di­gen, maar zal zich ze­ker wil­len re­van­che­ren van de ne­der­laag van de eerste ron­de. Toen won Ul­ti­ma­te 17 met 14-7 van Bin­tang Lair.

Mor­gen zal ook in de­ze klas­se­com­pe­ti­tie Cas­til­la uit­ko­men te­gen Futsal Club Gio­an. In de twee­de­klas­se­com­pe­ti­tie zal Ont­span spe­len te­gen Sti­bu­la en FCB 2 zal het op­ne­men te­gen Zwa­luw’96 2. In de da­mes­com­pe­ti­tie is Team Spi­rit de te­gen­stan­der van Spar­ta.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname

© PressReader. All rights reserved.