MEEST BE­KE­KEN OOIT

Times of Suriname - - SHOWBIZZ -

Hoe­wel de zo­mer al voor­bij is, blijft zo­mer­hit De­spa­ci­to het ene na het an­de­re re­cord ver­bre­ken. De vi­deo­clip bij het num­mer be­reik­te gis­te­ren een bij­zon­de­re mijl­paal. Het is de eerste vi­deo die meer dan vier mil­jard keer be­ke­ken is op YouTu­be.

De Spaans­ta­li­ge hit was de­ze zo­mer over de he­le we­reld po­pu­lair: in liefst 37 lan­den stond de vi­deo­clip van Luis Fon­si en Dad­dy Yan­kee op num­mer 1. In de Ver­e­nig­de Sta­ten stond de sin­gle zelfs zes­tien we­ken bo­ven­aan de Bill­board Hot 100. De vi­deo­clip is sinds 12 ja­nu­a­ri 2017 op YouTu­be te zien en breekt sinds­dien tal­lo­ze re­cords. De­spa­ci­to werd de vi­deo die het snelst 200 mil­joen, 2 mil­jard en 3 mil­jard keer be­ke­ken is, meldt En­ter­tain­ment Bu­si­ness. Daar zijn niet de views van de clip van de re­mix met Jus­tin Bie­ber bij op­ge­teld. Die vi­deo is ‘slechts’ 550 mil­joen keer be­ke­ken.

Voor­lo­pig hoe­ven Luis Fon­si en Dad­dy Yan­kee niet bang te zijn dat ze hun lei­den­de po­si­tie als po­pu­lair­ste vi­deo kwijt ra­ken. De vi­deo­clip van het num­mer See You Again van Char­lie Puth en Wiz Kha­li­fa volgt op gro­te af­stand, met 3,15 mil­jard views. (De Te­le­graaf.nl/Foto: www. bill­board.com)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname

© PressReader. All rights reserved.