Times of Suriname

%DU]DJOL HQ 'H 5RVVL ]ZDDLHQ DI DOV LQWHUQDWLR­QDO

-

92(7B$/ Naast Gianluigi Buffon nemen ook Daniele De 5ossi en $ndrea Barzagli afscKeid van de nationale ploeg van ,talis.

Na Ket mislopen van Ket :. KeEEen De 5ossi jaar oud en Barzagli jaar oud Eesloten om te stoppen als internatio­nal van ,talis. De ,talianen speelden maan dagavond met gelijk en door de eerdere neder laag Eetekende dit dat Ket zicK niet plaatst voor Ket :. in 5usland.

³2p Ket geEied van voetEal is dit de grootste teleurstel­ling van mijn leven”, vertelde Barzagli na afloop tegenover Rai Sport. ³,k KeE unieke momenten mogen Eeleven met ,talis. +et geeft je kip penvel, Ket cresert vriend scKap tussen dat ,taliaanse supporters. +et is erg jammer dat Ket zo moet eindigen.” ³,k weet niet wat we ver keerd KeEEen gedaan, ik weet alleen dat we niet naar Ket :. gaan. +et is een on gelooflijk­e teleurstel­ling en Ket is pijnlijk om de groep op deze manier te verlaten.” 2ok De 5ossi neemt na interlands, drie :.¶s en drie (.¶s afscKeid van de nati onale ploeg. ³:e moeten opnieuw Eeginnen. Net als Koe we dat KeEEen gedaan na andere teleurstel­lingen. ,k kan niet geloven dat we Ket verdienden om na minu ten uitgescKak­eld te worden. =weden verdient lof voor Kun optreden, maar we waren aan elkaar gewaagd.

³+et wordt nu tijd dat de nieuwe generatie klaarstaat om Ket gevecKt over te ne men. Dit is een Eizar moment. +et voelt in de kleedkamer alsof we op een Eegrafenis zijn, terwijl er niemand is overleden”, aldus De 5ossi.

(Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname