Times of Suriname

1DGDO WUHNW ]LFK WHUXJ XLW :RUOG 7RXU )LQDOV

-

7(NN,6 5afael Nadal Keeft zicK maandag na zijn neder laag tegen David Goffin af gemeld voor Ket vervolg van de $7P :orld 7our )inals. De 6paanse nummer ppn van de wereld Keeft nog steeds last van een slepende knieEles sure.

³,k KeE gevocKten in de we tenscKap dat dit mijn laatste wedstrijd van Ket seizoen was”, zei Nadal na afloop. ³0ijn seizoen is nu voorEij.¶¶ Goffin zorgde voor een stunt door Nadal in Eijna uur te verslaan , en

. ,n de Eeslissend­e set ging de 6panjaard steeds moeiza mer Eewegen.

De Belg, als zevende inge scKaald, Kad al in de tweede set de kans om de partij te Ee slissen, maar moest die uitein delijk aan Nadal laten. (en set later was Ket alsnog raak. De opgave van Nadal komt niet uit de lucKt vallen. De 6panjaard trok zicK ander Kalve week geleden met een knieElessu­re terug van Ket toernooi van Parijs. +ij dacKt dat Kij voldoende Kersteld was om aan de $7P )inals deel te nemen. De nummer ppn van de wereld zal in /onden door zijn landgenoot PaElo &arreno Busta worden vervangen. (erder op maandag won Grigor Dimitrov in zijn eerste groepsweds­trijd van Dominic 7Kiem. De jarige Bulgaar greep in de 2 $rena in /onden de eerste set met , maar moest Ket tweede Eedrijf met aan de twee jaar jon gere 2ostenrijk­er laten. De derde set ging lang ge lijk op. ,n de slotfase wist Dimitrov de service van 7Kiem te Ereken, maar ver zuimde op de partij uit te serveren. 7wee games later was Ket wel raak.

Dimitrov doet voor Ket eerst mee aan Ket prestigieu­ze eindejaars­toernooi in Groot Brittannis. +ij staat momen teel zesde op de wereldrang lijst, twee plaatsen lager dan 7Kiem.

,n de andere groep strijden 5oger )ederer, $le[ander =verev, 0arin &ilic en -ack 6ock tegen elkaar. De 6cKot $nd\ 0urra\ en de 6ervisr Novak Djokovic zijn er dit jaar vanwege Elessures niet Eij. (NS)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname