Times of Suriname

0HVVL GRHW ERHNMH RSHQ

-

92ETBA/ - /ionel Messi ziet zichzelf niet als de perfecte voetballer. De vijfvoudig Ballon d’2r-winnaar vertelt in gesprek met Blic dat er nog een en ander te verbeteren valt aan zijn spel, terwijl hij ook vragen beantwoord­t over zijn persoonlij­k leven. Messi zegt een ‘gewoon’ leven te leiden en heeft het thuis zelden over zijn werk.

“Ik streef altijd naar perfectie, maar ik moet nog een paar aspecten van mijn spel verbeteren. Ik moet meer oefenen op strafschop­pen”, lacht de Argentijn, die dit seizoen vijftien keer scoorde en zeven doelpunten voorbereid­de in zeventien duels. De dertigjari­ge Messi weet nog niet wat hij na zijn actieve loopbaan gaat doen. “Ik word waarschijn­lijk geen trainer na mijn carriqre, maar er is nog genoeg tijd om daarover na te denken. Misschien verander ik nog van gedachten.”

“Thuis spreken we zelden over voetbal”, vertelt Messi verder. De ster van Barcelona woont met zijn vriendin Antonella Roccuzzo en hun twee zonen Thiago en Mateo inmiddels is Roccuzzo in verwachtin­g van een derde kind. “Er moet echt iets bijzonders aan de hand zijn met Barcelona of het Argentijns­e elftal, voordat het aan de eettafel over voetbal gaat. Ik heb een doorsnee leven met mijn gezin. Maar ja, soms zou ik willen dat ik een wandeling kan maken met mijn gezin zonder telkens aangesprok­en te worden.” (VP)

 ??  ?? Lionel Messi ziet zichzelf niet als de perfecte voetballer. De vijfvoudig Ballon d’Or-winnaar vertelt in gesprek met Blic dat er nog een en ander te verbeteren valt aan zijn spel. (Foto: Goal)
Lionel Messi ziet zichzelf niet als de perfecte voetballer. De vijfvoudig Ballon d’Or-winnaar vertelt in gesprek met Blic dat er nog een en ander te verbeteren valt aan zijn spel. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname