Times of Suriname

Boef noemt vrouwen die hem helpen hoeren

-

Actrice Jessica Alba is op oudejaarsd­ag bevallen van een zoontje. Dat liet ze maandagavo­nd weten op Het broertje van Haven

(9) en Honor (5) krijgt de naam Hayes, waarmee het gezin van Jessica Alba en Cash Warren nu al vijf hoofden telt. “Het beste geschenk om het nieuwe jaar mee in te luiden!! Cash en ik voelen ons zo gegezegend. Haven en Honor zijn nu al geobsedeer­d door hun nieuwe broertje”, deelt Alba. In oktober onthulde de in een filmpje op al dat het derde kind een jongetje zou worden. Rapper Boef krijgt weer behoorlijk wat kritiek over zich heen. Hij noemde tijdens de jaarwissel­ing drie vrouwen die hem hebben geholpen, hoeren. Dat deed hij in een filmpje op Snapchat. Als reactie op de ophef besloot hij nog meer vrouwen te beledigen.

Boef was in de nacht van oud en nieuw op weg naar een optreden in Delft toen hij opeens een lekke band kreeg. Gelukkig werd Boef geholpen door drie vrouwen die zo aardig waren hem een lift te geven naar zijn optreden. Alleen besloot Boef ze niet te bedanken, maar in plaats daarvan een filmpje op Snapchat te posten met de tekst: “Opgehaald door 3 kechs. Mijn leven is een film. Gelukkig oud en nieuw. Ik koop dit jaar een boot, wacht maar.”

Direct daarna kreeg Boef online heel wat kritiek over zich heen, want ‘kech’ is Marokkaans Arabisch voor ‘hoer’. Er volgde alleen geen excuses van Boef, want in plaats daarvan besloot hij uit te leggen waarom hij de vrouwen hoeren vindt.

“Ik heb een paar mensen boos gemaakt, omdat ik kech zeg, maar wat doen jullie in een club met alcohol, met korte rokjes, om acht uur ’s ochtends, met jongens? Wat ben je aan het doen? Je bent gewoon een kech”, aldus Boef. En wanneer ben je geen kech volgens Boef? “Als je thuis zit, de hele dag niks doet, studeert, niks doet, naar papa en mama luistert, dan noem ik je een vrouw. Maar ga niet als je een kech bent boos worden als ik je een kech noem, want je bent een kech.” (Rtl nieuws/Foto: images1. persgroep.net)

 ??  ?? Instagram.
Sin City-ster
Instagram
(De Telegraaf/Foto: Wallpapers­den.nl)
Instagram. Sin City-ster Instagram (De Telegraaf/Foto: Wallpapers­den.nl)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname