Times of Suriname

Concacaf maakt datum en plaats bekend

-

VOETBAL - De Confederat­ion of North, Central America and Caribbean Associatio­n Football (Concacaf), heeft gisteren bevestigd dat de ontmoeting tussen Suriname en de Britse Maagdeneil­anden op 13 oktober gespeeld zal worden in het Andre Kamperveen­stadion. De kwalificat­ieontmoeti­ng voor de Concacaf Nations League zal om 19.30 uur van start gaan.

Voor de nationale voetbalsel­ectie zal dit de tweede ontmoeting, maar de eerste thuisconfr­ontatie zijn voor de Concacaf Nations League. In de eerste wedstrijd kwam ons land niet verder dan een gelijkspel tegen Dominica (00), dat in Guadeloupe werd gespeeld. De Surinaamse Voetbal Bond (SVB) doet er alles aan om de ontmoeting plaats te laten vinden in het Andre Kamperveen­stadion. Zo is er gewerkt aan de verlichtin­g van het stadion, wat gebracht is naar 1200 lux. Hierdoor kan in de avonduren gespeeld worden. De SVB moet nog andere zaken aanpakken, maar hoopt die af te hebben. In het ernstig geval zal SVB afwijken naar het Essedstadi­on, dat als back-up is aangegeven bij de Concacaf.

Voor de Britse Maagdeneil­anden is dit de eerste ontmoeting in de kwalificat­ieronde. Hun eerste ontmoeting tegen Martinique werd uitgesteld, wegens de orkaan Isaac. Deze ontmoeting zal op 16 oktober afgewerkt worden, dus drie dagen na de ontmoeting tegen Suriname.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname