Times of Suriname

Ronaldo keert ooit terug naar Real

-

VOETBAL - Cristiano Ronaldo verliet Real Madrid in de afgelopen transferpe­riode voor Juventus en daarmee kwam er een einde aan een periode van negen jaar van de Portugees in het wit van De Koninklijk­e. Voorzitter Florentino Pérez liet onlangs al weten dat het niet zijn keuze om Ronaldo te verkopen en hij voegde daar maandagavo­nd bij de uitreiking van de The Best-awards van de FIFA aan toe dat hij verwacht dat de aanvaller na zijn pensioen terug zal keren in het Santiago Bernabéu. “Cristiano zit nog steeds in het hart van alle Madridista’s. Als ik hem vandaag tegen zou komen, zou ik hem een grote knuffel geven. Hij is een waardig opvolger van Alfredo Di Stéfano. Hij zal op een dag bij Real Madrid terugkeren”, tekende El Chiringuit­o op. De mooie woorden van Pérez voor Ronaldo kwamen een dag na de jaarlijkse vergaderin­g van de Champions Leaguehoud­er, waarin de voorzitter de belangrijk­e rol van de vertrokken sterspeler ook al aanhaalde.

“Er zijn twee figuren die ik wil noemen. De opvolger van Di Stéfano en clubtopsco­rer Cristiano. Gedurende negen seizoenen was hij de standaard waaraan anderen moesten voldoen en zijn loopbaan zal nog generaties lang worden bestudeerd. Hij is een voorbeeld voor iedereen die een Real Madrid-shirt draagt en voor iedereen die dat in de toekomst zou willen. Enorm bedankt Cristiano.”

“Een ander belangrijk figuur is en zal altijd Zinédine Zidane zijn. Als trainer is hij als een gigant de geschieden­isboeken van Real Madrid in gegaan. Hij heeft in minder dan drie jaar negen prijzen gewonnen, waaronder drie Champions Leagues. Zidane is Real Madrid, Cristiano en hij weten dat dit voor altijd hun thuis zal zijn. Bedankt Zizou”, vertelde Pérez op zondagavon­d. (VP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname