Bucks be­zorgt War­ri­ors eer­ste thuis­ne­der­laag

Times of Suriname - - SPORT -

BASKETBAL - Mil­wau­kee Bucks heeft een ein­de ge­maakt aan de ze­ge­reeks van Gol­den Sta­te War­ri­ors. Na acht over­win­nin­gen op een rij ver­loor de re­ge­ren­de NBA-kam­pi­oen op ei­gen veld met 111-134. Eric Bleds­oe scoor­de ze­ven straight points in het der­de kwart waar­in Mil­wau­kee van­nacht het ver­schil maak­te. Hij was in to­taal goed voor ein­dig­de op 26 pun­ten. Gi­an­nis An­te­tok­oun­mpo te­ken­de voor 24 pun­ten, ne­gen re­bounds and vier as­sists.

Het zorg­de er­voor dat War­ri­ors hun eer­ste thuis­ne­der­laag van het sei­zoen le­den. Tot over­maat van ramp zag de ploeg uit Oak­land ook nog eens ster­spe­ler Step­hen Cur­ry uit­val­len. De twee­vou­dig NBA MVP liep in het der­de kwart een spier­bles­su­re op. Hij moet van­daag een mri-scan on­der­gaan. Van­we­ge bles­su­res kwam Cur­ry vo­rig sei­zoen niet ver­der dan 51 wed­strij­den in de re­gu­lie­re com­pe­ti­tie. Te­gen Mil­wau­kee Bucks bleef hij ste­ken op tien pun­ten. Okla­ho­ma Ci­ty Thun­der blijft het goed doen in de NBA. Te­gen Hous­ton Roc­kets be­haal­de de club van­nacht ze­ven­de over­win­ning op rij. Het werd 98-80. Roc­kets kwa­men daar­mee uit op het laag­ste aan­tal ge­maak­te pun­ten in een NBA-wed­strijd dit sei­zoen. Paul Ge­or­ge kwam bij Okla­ho­ma tot twin­tig pun­ten en elf re­bounds. Bij Hous­ton Roc­kets was Ja­mes Har­den met ne­gen­tien pun­ten het meest tref­ze­ker. Okla­ho­ma Ci­ty Thun­der speel­de op­nieuw zon­der spel­ma­ker Rus­sell West­brook, die we­gens een en­kel­bles­su­re ont­brak. (Nus­port)

Gi­an­nis An­te­tok­oun­mpo van Mil­wau­kee Bucks gaat langs een spe­ler van Gol­den Sta­te War­ri­ors. (Fo­to: Nus­port)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname

© PressReader. All rights reserved.