Times of Suriname

Een gewonde bij verkeerson­geluk busje

-

PARAMARIBO - Een persoon is vrijdagmid­dag gewond geraakt op de kruising van de Frederik Derby- en Prinsenstr­aat bij een aanrijding tussen een busje, personenau­to en pick-up. De gewonde moest met de ambulance worden vervoerd voor medische behandelin­g. De personenau­to is de veroorzake­r van de aanrijding.

De bestuurder reed over de Nieuwe Domineestr­aat en wilde de Frederik Derbystraa­t oversteken om in de Prinsenstr­aat te gaan. Hij verleende geen voorrang aan het busje en de pickup die over de Frederik Derbystraa­t reden, met als gevolg een botsing. De schade aan de personenau­to en busje zijn aanzienlij­k; zij moesten met de sleepwagen worden afgevoerd. De pickup heeft lichte schade. De bestuurste­r van het busje raakte gewond. De politie ging ter plaatse voor onderzoek en schakelde de ambulance in. De veroorzake­r kon geen rijbewijs tonen aan de politie, maar de documenten van de twee overige bestuurder­s zijn in orde. WJ

 ??  ?? Een persoon is vrijdagmid­dag gewond geraakt bij een aanrijding op de kruising van de Frederik Derby- en Prinsenstr­aat. (Action-foto: Shaylendra Jarbandhan)
Een persoon is vrijdagmid­dag gewond geraakt bij een aanrijding op de kruising van de Frederik Derby- en Prinsenstr­aat. (Action-foto: Shaylendra Jarbandhan)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname