Times of Suriname

Real Madrid ziet af van transfer Pogba

-

VOETBAL - In Spanje werd inmiddels het licht op groen gezet voor een hervatting van La Liga, in principe mogen er vanaf 8 juni weer profession­ele voetbalwed­strijden georganise­erd worden. Maar het zal wel nog een tijdje duren alvorens publiek wordt toegelaten. En dat zorgt zelfs bij de grootste clubs voor serieuze verliezen.

Ook Real Madrid wordt niet gepaard door de coronacris­is, zeker omdat het virus erg zwaar toesloeg in de regio rond de hoofdstad. De Koninklijk­e sloot dan ook een akkoord af met zijn spelersgro­ep, die een bepaald deel van het salaris liet vallen. De kans is bovendien groot dat zo een tweede salarisoff­er zal volgen. En volgens The Daily Mail heeft dat indirect ook invloed op de transferpl­annen. Zo zou Real definitief de stekker hebben getrokken uit de komst van Paul Pogba.

Indien Real de Fransman van Manchester United wil overnemen, zal het ook aan zijn enorme salarisvoo­rwaarden moeten vol doen. Het bestuur vreest echter dat het voor een opstand in de kleedkamer zou zorgen. Zwaargewic­hten als Sergio Ramos en Casemiro zouden het ongepast vinden dat Pogba zo een hoog loon zou krijgen, terwijl zij net hebben moeten inleveren. Al zou dit niet voor elke mogelijke aanwinst gelden. Volgens The Daily Mail zouden de spelers immers bereid zijn om een uitzonderi­ng te maken voor Kylian Mbappé. Indien Real een kans ziet om de superster van PSG deze zomer aan te trekken, zouden Ramos en co bereid zijn een oogje dicht te knijpen als hij meteen de topverdien­er zou worden. (VN)

 ??  ?? Real Madrid denkt niet meer aan een transfer van Paul Pogba. (Foto: Goal)
Real Madrid denkt niet meer aan een transfer van Paul Pogba. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname