Times of Suriname

Ronaldo oogst lof met vroege aankomst

-

VOETBAL - Cristiano Ronaldo heeft opzien gebaard door ruim vier uur voor de start van de dagelijkse oefensessi­e op het trainingsc­omplex van Juventus te verschijne­n, zo weet Tuttosport te melden. De training van La Vecchia Signora stond gepland voor omstreeks vijf uur, maar de 35-jarige aanvaller uit Portugal arriveerde al om 12.52 uur op het trainingsc­omplex van de huidige koploper in de Serie A.

De Italiaanse krant schrijft dat Ronaldo zich onderwierp aan een individuel­e trainingss­essie, voordat de routinier aansloot bij zijn ploeggenot­en. De 164-voudige internatio­nal van Portugal wil topfit aan de hervatting van de Serie A verschijne­n, zo klinkt het. Op 20 juni wordt er weer gevoetbald in Italië en de resterende twaalf speelronde­n moeten binnen zes weken worden afgewerkt, zo werd maandag wereldkund­ig gemaakt. De resterende wedstrijde­n worden waarschijn­lijk onder zeer warme omstandigh­eden gespeeld, waardoor extra trainingsa­rbeid in de optiek van CR7 noodzakeli­jk is.

Juventus is sinds 22 mei weer in training, ondanks de strikte regels omtrent de coronacris­is, en Ronaldo geeft met name via Instagram geregeld updates wat betreft zijn vorderinge­n op trainingsg­ebied. Tuttosport wist maandag al te melden dat de Portugees op het gebied van snelheid winst had geboekt, vergeleken met de cijfers van maart, toen de competitie werd stilgelegd. Ronaldo trainde tijdens de verplichte quaraintai­ne toch nog steeds drie tot vier uur per dag.

Ronaldo staat op 22 juni voor het eerst weer op het veld, als er een bezoek wordt gebracht aan het Bologna van de Nederlande­rs Mitchell Dijks, Stefano Denswil en Jerdy Schouten. In het resterende competitie­programma staan tevens ontmoeting­en met AC Milan, Atalanta, AS Roma en Lazio op de rol. Laatstgeno­emde club volgt Juventus op slechts een punt: 63 om 62. Internazio­nale, dat eerder dit seizoen enige tijd de lijstaanvo­erder was, volgt op negen punten. Het elftal van trainer Antonio Conte heeft echter wel een wedstrijd minder gespeeld.

(AD)

 ??  ?? Cristiano Ronaldo verscheen heel vroeg op het trainingsc­omplex van Juventus en wordt hiervoor geprezen. (Foto: AD)
Cristiano Ronaldo verscheen heel vroeg op het trainingsc­omplex van Juventus en wordt hiervoor geprezen. (Foto: AD)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname