Times of Suriname

Yoel Romero zal nog niet overstappe­n naar 205-divisie

-

UFC - Voormalig UFC Middengewi­cht titeluitda­ger Yoel ‘Soldier of God’ Romero blijft nog even rondhangen in de 185divisie. Volgens de laatste geruchten treft hij in augustus Uriah ‘Prime Time’ Hall. ESPN-journalist Ariel Helwani laat weten dat Romero nog niet een stap gaat zetten naar de lichtzwaar­gewichtdiv­isie. De Soldier of God gaat naar verwachtin­g eerst proberen om zijn negatieve 185reeks te doorbreken. Dit zal moeten gebeuren in een augustus confrontat­ie met Hall. ‘’Volgens meerdere bronnen, een gevecht tussen Yoel Romero tegen Uriah Hall is in de maak voor augustus’’, zegt Helwani. ‘’De UFC heeft noch contracten aangevraag­d noch is er een datum bekend. Maar het plan is om het gevecht te plannen in augustus.’’

De Soldier of God greep tot vier keer toe naast de UFC Middengewi­chttitel. Drie keer voor de interim titel en eenmaal voor de onbetwiste 185titel. Een interim titelgevec­ht tegen voormalig UFC Middengewi­chtkampioe­n Luke Rockhold ging gewonnen, maar doordat hij niet op kampioenge­wicht was kon hij de titel niet claimen. Zijn laatste gevecht was een slaapverwe­kkende partij tegen UFCkampioe­n Israel ‘The Last Stylebende­r’ Adesanya. Prime Time heeft afwisselen­d succes binnen de UFC. De nummer 2 van het 17e seizoen van The Ultimate Fighter is momenteel bezig aan een zegereeks van twee partijen. Zowel Bevon Lewis als Antônio Carlos Júnior moest zijn meerdere kennen in Hall. (UFC)

 ??  ?? Voormalig UFCMiddeng­ewicht titeluitda­ger Yoel ‘Soldier of God’ Romero blijft nog even rondhangen in de 185divisie.
(Foto: UFC)
Voormalig UFCMiddeng­ewicht titeluitda­ger Yoel ‘Soldier of God’ Romero blijft nog even rondhangen in de 185divisie. (Foto: UFC)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname