Times of Suriname

Guardiola kan best betaalde trainer ter wereld worden

-

VOETBAL - Pep Guardiola overweegt dan toch om zijn verbinteni­s met Manchester City open te breken. De Spanjaard zou na afloop van het seizoen willen onderhande­len over een langer verblijf. Al zou daar een wel een serieuze compensati­e tegenover moeten staan.

Guardiola heeft na dit seizoen nog één contractja­ar te gaan in Manchester. Zijn toekomst in Manchester is veelvuldig ter discussie gesteld. De oudtrainer van FC Barcelona en Bayern München zou volgens bepaalde berichten een nieuw avontuur niet uitsluiten, zeker niet wanneer City voor twee jaar niet mag deelnemen aan Europees voetbal.

In dat laatstgeno­emde scenario dreigt de succesploe­g van City immers uit elkaar te vallen. Zo is de toekomst van Kevin De Bruyne zeer onzeker. Echter, voorzitter Khaldoon Al-Mubarak is vastberade­n om Guardiola te behouden en zou hem de best betaalde voetbaltra­iner ter wereld maken.

Op dit moment zou Guardiola nog niet willen onderhande­len over een deal. Echter, na dit seizoen zou hij daar wel over na willen denken, aldus de Daily Star. (VN)

 ??  ?? Pep Guardiola kan zijn contract bij Manchester City verlengen en daarmee kan hij de beste betaalde trainer van de wereld worden. (Foto: Goal)
Pep Guardiola kan zijn contract bij Manchester City verlengen en daarmee kan hij de beste betaalde trainer van de wereld worden. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname