Times of Suriname

VHP overhandig­t goederen aan familie Kent

-

PARAMARIBO – De woning van de familie Kent is op 17 juni met inboedel afgebrand. Het gezin bestaande uit vader, moeder en vijf kinderen raakte daardoor in een klap alles kwijt. In samenwerki­ng met enkele donoren hebben de VHP’ers Christa Zuiverloon en Conny Oehlers, met hun project ‘Help de sociaal zwakkeren’ de familie Kent geholpen aan diverse goederen.

De levenspart­ner van de VHPvoorzit­ter Chan Santokhi, Melissa Seenacherr­y, was bereid gevonden om de goederen te overhandig­en aan de getroffen familie Kent, meldt de partij in een persberich­t.

“In deze moeilijke periode waar we als land doorheen gaan, is uw gezin hard getroffen door een felle brand en dat is erg en triest. Wij zijn vandaag hier om u hulp aan te bieden en solidarite­it te betuigen. We weten en beseffen dat u teneinde raad bent, omdat jullie bijna alles kwijt zijn door de brand en jullie hulp nodig hebben van de gemeenscha­p in deze zeer moeilijke tijd”, zei Melissa Seenacherr­y aan de slachtoffe­rs.

“Wij van de VHP willen een steentje bijdragen, het is een kleine bijdrage om de nood enigszins te verlichten. Dat de VHP niet alleen een politieke organisati­e is, maar ook een sociaal-maatschapp­elijke, wordt vandaag wederom bewezen. Waar men ook een beroep doet op de VHP, zal via de geëigende organen bekeken worden hoe wij ondersteun­ing kunnen bieden. We weten dat er meer nodig is, daarom doe ik een beroep op het bedrijfsle­ven en de samenlevin­g om dit getroffen gezin te ondersteun­en. Ik hoop dat jullie weer in staat zullen zijn het huis te bouwen. Heb geloof, heb hoop, heb liefde en u zult merken dat u alle beproeving­en kunt doorstaan. Wij van de VHP zullen ons blijven inzetten voor de gemeenscha­p”, aldus Seenacherr­y.

De schenking van de VHP bestond uit: een gasfornuis, een microwave, vier opblaasbar­e matrassen met pomp, een set potten en pannen, borden en bestek en een waardebon van SRD 3000 om kleding aan te schaffen. De partij geeft aan door te zullen gaan met het verstrekke­n van pakketten aan de sociaal zwakkeren. Wie wil doneren, kan bellen op 8550075.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname