Times of Suriname

Mcgregor blijft uithalen naar Nurmagomed­ov

- Conor McGregor blijft uithalen naar Khabib Nurmagomed­ov. Conor gelooft niet dat de vader van Khabib echt is getroffen door COVID19. (Foto: UFC)

UFC - De strijd tussen Conor McGregor en Khabib Nurmagomed­ov is al een aantal jaar bezig. Van Khabib die een teamgenoot van Conor belachelij­k maakt tot aan het gevecht eind 2018. Deze werd met winst door Khabib beslist, waar kort daarna chaos ontstond in en buiten de octagon. Zelfs lange tijd na dit gevecht hebben de twee nog vaak naar elkaar uitgehaald via onder andere social media. Zelfs nu McGregor met zogenaamd pensioen is lijkt de strijd nog niet gestreden.

Op de website MMAMANIA.com van

is te zien dat Abubakar Nurmagomed­ov, de neef van Khabib en vechter in het Welterweig­ht klassement van de UFC, een foto plaatste op Instagram waarbij te zien is dat Conor in de houdgreep wordt gehouden door Khabib. Hetgeen wat eind 2018 plaatsvond. Als bijschrift stond er “Wanneer het coronaviru­s je treft je buiten adem raakt”. Het bericht is inmiddels verwijderd van Instagram.

The Notorious liet dit niet ongezien aan zich voorbij gaan en heeft er middels een Twitter bericht op gereageerd. Samenvatte­nd denkt Conor dat de vader van Khabib nooit getroffen is door COVID-19, maar dat dit als dekmantel is gebruikt voor het feit dat Khabib de afgelopen periode niet wou vechten en niet in shape was. Ook dit bericht is inmiddels verwijderd, maar screenshot­s van dit bericht zijn zo te vinden via Google.

De strijdbijl lijkt dus nog begraven. Zoals we weten gooit Conor graag olie op het vuur, met name als er in de toekomst geld te verdienen valt met een mogelijk gevecht. Is hij zoals vaak weer aan het trollen? Of probeert hij team Nurmagomed­ov uit de tent te lokken zodat er toch nog een revanche gaat plaatsvind­en?

(UFC)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname