Times of Suriname

Twee bromfietsd­ieven aangehoude­n

-

PARAMARIBO – De politie van Munder heeft Mukesh M (30) en Lorenzo S (23) dinsdag na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekerin­g gesteld, voor diefstal van een bromfiets. De gestolen bromfiets werd teruggevon­den en in beslag genomen.

De twee mannen deden een adres aan de Lecistraat, waar er illegaal wordt gedobbeld, aan. Nadat zij klaar waren, vertrokken zij op de bromfiets van een ander.

De benadeelde had zijn bromfiets op de plaats geparkeerd, maar kon die bij terugkeer niet vinden. Hij kreeg van anderen te horen dat twee mannen met de bromfiets ervandoor waren.

De benadeelde ging samen met een vriend op zoek naar zijn bromfiets. Aan de Schimmelpe­nninckstra­at zag hij de twee verdachten bezig de bromfiets te duwen. Bij het zien van de benadeelde lieten de mannen de bromfiets voor een winkel achter en liepen door.

Intussen was de politie ingeschake­ld. Leden van het Regio Bijstandst­eam Paramaribo wisten de verdachten aan te houden en over te dragen aan de politie van Munder.

De benadeelde beweerde dat hij een schouderta­s met SRD 780 in een tas aan de bromfiets had; die tas is niet teruggevon­den.

Een van de verdachten verklaart dat hij naar buiten ging om te plassen en de bromfiets toen heeft weggenomen. De ander beweert niets ervan te weten. Beide mannen zijn eerder in aanraking gekomen met de politie.

WJ

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname