Times of Suriname

Voorlopige tussenstan­d NL4SU benefietac­tie bijna 1.2 miljoen euro

-

PARAMARIBO De benefietav­ond Nederland voor Suriname (NL4SU) heeft nu al bijna 1.2 miljoen euro opgeleverd. In een persberich­t wordt er melding van gemaakt dat de uitzending die gepresente­erd werd door Humberto Tan en Jörgen Raymann 540 duizend kijkers trok volgens Stichting KijkOnderz­oek. Het woensdag op uitgezonde­n NTRprogram­ma belandde daarmee op de veertiende plek op de lijst met de best bekeken programma’s.

De benefietav­ond is op verzoek van SU4SU georganise­erd door cabaretier en presentato­r Jörgen Raymann en Mildred Roethof van Human Nature Films om Suriname te helpen bij de bestrijdin­g van het coronaviru­s. SU4SU bedankt iedereen die heeft bijgedrage­n aan de NL4SUbenef­ietactie.

Het SU4SU Fonds is in maart 2020 opgezet door Fernandes Concern Beheer, Staatsolie en Surinam

Plastic Manufactur­ing NV, die het belang zagen van het op orde brengen van onze zorginstel­lingen, zodat deze voorbereid zijn op een eventuele uitbraak van het nieuwe coronaviru­s COVID-19. Het fonds wordt

NPO1

beheerd door de Vereniging Surinaams Bedrijfsle­ven en een medisch crisisteam van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo beoordeelt de aanvragen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname