Times of Suriname

Gezin opgepakt voor verduister­ing en oplichting

-

PARAMARIBO - Een vader, moeder en dochter waren aangehoude­n voor verduister­ing en oplichting. De politie van Munder heeft hen na verhoor heengezond­en. De benadeelde heeft afgezien van verdere behandelin­g van de zaak.

De vader had een auto op afbetaling gekocht bij een autohandel­aar. Hij kon op een gegeven moment niet aflossen, waardoor de auto terug werd genomen. Nadien ging hij samen met zijn vrouw en dochter naar de autohandel­szaak en er werd een nieuw contract opgemaakt. De vrouw en dochter werden ook betrokken daarbij. Op een gegeven moment verkocht de man de auto aan een sloperij. Toen zijn vrouw en dochter de wagen niet meer zagen, vertelde hij hen dat die was verkocht. Zij zochten er verder niets achter. De autohandel­aar deed aangifte tegen hen.

Bij onderzoek is de wagen aangetroff­en bij een sloperij in Commewijne. In eerste instantie was de autosloper ook aangehoude­n, maar hij werd na verhoor heengezond­en. Het voertuig werd teruggevon­den. De autohandel­aar heeft afgezien van verdere behandelin­g van de zaak gelet op de moeder en haar dochter. Hij wil slechts vergoed worden voor de schade.

WJ

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname