Times of Suriname

Havertz staat voor megatransf­er

-

VOETBAL - De kans is groot dat Kai Havertz deze zomer nog naar de Premier League verhuist. Zo zou Chelsea FC momenteel over de beste papieren beschikken om de Bundesliga-sensatie in huis te halen. Het afhaken van Bayern München speelt daarin een grote rol, zo stelt The Guardian.

De aanvallend­e middenveld­er van Bayer Leverkusen staat al maanden in de belangstel­ling van meerdere topclubs, maar Chelsea en Bayern München waren het meest concreet. De Duitsers hebben echter besloten om af te haken, zo zei zijn manager aan Havertz. Daarom heeft Havertz naar verluidt het besluit genomen om deze zomer alle pijlen op Chelsea te richten. De Londenaren hopen meer creativite­it en scorend vermogen in de voorhoede te krijgen. Met Hakim Ziyech, Timo

Werner (die eerder al werden overgenome­n) én Havertz denkt Chelsea goed te zitten. De 21-jarige Duitser heeft ook nog de optie om nog een seizoen op bijvoorbee­ld Bayern München te wachten, maar volgens het Engelse medium ziet Havertz dat niet zitten. Bij een nieuwe club hoopt de voetballer weer meer uit zichzelf te halen.

(VN)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname