Times of Suriname

Man United aast op Skriniar

-

VOETBAL - Manchester United heeft de volgende stap gezet in de jacht op een nieuwe centrumver­dediger. Tuttosport claimt dat The Red Devils de interesse in Milan Skriniar hebben geconcreti­seerd met een bod van 65 miljoen euro. Internazio­nale staat niet onwelwille­nd tegenover een vertrek van de 25-jarige stopper.

Skriniar wordt al wekenlang in verband gebracht met een vertrek bij i Nerazzurri, waarbij Manchester City en dus ook United tot de belangrijk­ste gegadigden worden gerekend. Laatstgeno­emde grootmacht uit Manchester zou nu een bod hebben uitgebrach­t op de 31-voudig Slowaaks internatio­nal, die nog drie jaar vastligt in Milaan. Internazio­nale eiste vorig jaar zomer nog een bedrag van circa tachtig miljoen, maar volgens de Italiaanse berichtgev­ing staat de club nu open voor een lagere transferso­m. De verdediger zou moeite hebben om zich aan te passen aan de specifieke driemansde­fensie die trainer Antonio Conte hanteert. Inter evalueert zodoende nauwgezet ieder bod op Skriniar, zo klinkt het.

Tuttosport houdt rekening met een veiling, aangezien ook City loert op Skriniar.

Beide clubs uit Manchester zijn op zoek naar defensieve stabilitei­t en in de centrale verdediger van Inter zien zij een uitstekend­e versterkin­g. Skriniar speelde dit seizoen tot op heden 36 wedstrijde­n voor de huidige nummer vier van de Serie A, met twee doelpunten als resultaat. (AD)

 ??  ?? Milan Skriniar van Internazio­nale staat op de wensenlijs­t van Manchester United. (Foto:AD)
Milan Skriniar van Internazio­nale staat op de wensenlijs­t van Manchester United. (Foto:AD)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname