Times of Suriname

Serena Williams hervat tennisseiz­oen

-

TENNIS - Serena Williams hervat het seizoen in Kentucky, op het Top Seed Open. Het hardcourtt­oernooi, nieuw op de WTA Tour, begint op 10 augustus. Ook haar landgenote Sloane Stephens, in 2017 winnares van de US Open, doet mee. Een week eerder wordt het tennisseiz­oen na een onderbreki­ng van bijna vijf maanden weer opgestart in Palermo.

Op het Siciliaans­e gravel komen onder anderen Simona Halep, Svetlana Koeznetsov­a, Jelena Ostapenko en Marketa Vondrousov­a in actie. Het Top Seed Open in Lexington (Kentucky) is nieuw op de kalender en vervangt het WTAtoernoo­i van Washington. In de aanloop naar de US Open vindt normaal gesproken in de hoofdstad een gecombinee­rd toernooi voor mannen en vrouwen plaats. Om het risico op verspreidi­ng van het coronaviru­s te voorkomen, heeft de organisati­e besloten om alleen een ATP-toernooi te houden.

De 38-jarige Serena Williams begon het jaar met winst van het WTA-toernooi in Auckland, maar werd daarna op de Australian Open al in de derde ronde uitgeschak­eld. De 23-voudig grandslamw­innares kwam daarna alleen nog in de Fed Cup in actie. Williams wil over ruim een maand meedoen aan de US Open. (AD)

 ??  ?? Serena Williams hervat op 10 augustus het seizoen in Kentucky, op het Top Seed Open.
Foto: Nusport)
Serena Williams hervat op 10 augustus het seizoen in Kentucky, op het Top Seed Open. Foto: Nusport)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname