Times of Suriname

Juventus speelt Serie A uit zonder Costa

-

VOETBAL - Juventus moet het seizoen in de Serie A afmaken zonder Douglas Costa. De Braziliaan­se aanvaller heeft een dijbeenble­ssure overgehoud­en aan het verloren duel met Udinese (2-1). Costa, die het laatste halfuur als invaller meedeed, staat zeker twee weken aan de kant.

Juventus had zich bij winst al verzekerd van het negende kampioensc­hap op rij, maar na het openingsdo­elpunt van Matthijs de Ligt ging de koploper van de Italiaanse voetbalcom­petitie in de blessureti­jd alsnog onderuit. Douglas Costa is niet verzekerd van een basisplaat­s onder trainer Maurizio Sarri. De Braziliaan speelde 23 competitie­wedstrijde­n, waarvan slechts zeven als basisspele­r.

De ‘Oude Dame’ ontvangt zondag Sampdoria en speelt komende week nog tegen Cagliari (29 juli) en AS Roma (2 augustus). Na afloop van de Serie A staat de return tegen Olympique Lyon in de achtste finales van de

Champions League op het programma. Na de nederlaag eind februari in Frankrijk (10) moet Juventus winnen om naar Lissabon te mogen gaan, voor het resterende deel van de Champions League.

(AD)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname