Times of Suriname

Veel neerslag de komende dagen

-

PARAMARIBO - Suriname mag deze dagen in de middag en de vooravond zware buien verwachten, aangezien een orkaan, met als voorlopige naam Isaias, zich boven het noordelijk­e deel van ons land bevindt en zich in noordweste­lijke richting verplaatst.

Meteoroloo­g Jimmy Samijo legt uit dat we de komende dagen een uitloper of een storing van een storm kunnen voelen.

Volgens Samijo moeten de mensen wel alert blijven, maar hij legt uit dat de orkaan op een veilige afstand is. De orkaan bevindt zich boven de

Atlantisch­e Oceaan en trekt in noordweste­lijke richting naar de eilanden. De orkaan kan voor wat buien zorgen in de late middag- en avonduren die gepaard kunnen gaan met onweer en sterke windstoten. De buien kunnen volgens hem op sommige plaatsen heel zwaar zijn.

 ??  ?? Orkaan Isaias bevindt zich nu boven het noorden van Suriname en verplaatst zich nu in de Noordweste­lijke richting van Suriname. Het land zal niet bespaard blijven van de gevolgen.
Orkaan Isaias bevindt zich nu boven het noorden van Suriname en verplaatst zich nu in de Noordweste­lijke richting van Suriname. Het land zal niet bespaard blijven van de gevolgen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname