Times of Suriname

Opnieuw een positieve coronatest bij Jong AZ

-

VOETBAL - Bij Jong AZ is wederom een persoon positief getest op het coronaviru­s. Het gaat dit keer om een staflid nadat afgelopen weekend al een speler positief testte. “De persoon in kwestie ging direct in thuisquara­ntaine”, laat de Alkmaarse club weten. Iedereen bij AZ, zowel het eerste elftal als de beloften, wordt om de enkele dagen getest op het coronaviru­s. Dit gebeurt voor iedere (oefen) wedstrijd. Bij de eerste testronde werd afgelopen weekend één speler positief getest en bij de tweede testronde was er dus wederom één positieve uitkomst. “Het gaat om een staflid dat geen symptomen of klachten had”, zo laat de Alkmaarse club op de clubwebsit­e weten.

Eigenlijk zou Jong AZ aanstaande zaterdag tegen de Koninklijk­e HFC spelen, maar die wedstrijd gaat door de positieve coronatest uit voorzorg niet door.

Bij het eerste elftal van AZ waren geen coronageva­llen. Ook die selectie werd recent getest. De club laat op de website bovendien weten dat het eerste elftal van AZ en de beloften zich in volledig gescheiden omgevingen bewegen op het AFAS Trainingsc­omplex. (AD)

 ??  ?? Manchester United wil een nieuw bod doen op Jadon Sancho, die momenteel onder contract staat bij Borussia Dortmund. (Foto: Goal)
Manchester United wil een nieuw bod doen op Jadon Sancho, die momenteel onder contract staat bij Borussia Dortmund. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname