Times of Suriname

Suarez staat voor vertrek bij Barcelona

-

VOETBAL - FC Barcelona wil in augustus zijn seizoen redden in de eindronde van de Champions League. Om dan het verschil te maken, rekenen de Catalanen onder meer op spits Luis Suarez. Voor de Uruguayaan wordt dat mogelijk zijn laatste wapenfeit in loondienst van Blaugrana.

Mundo Deportivo schrijft immers dat Inter Miami, de club van David Beckham, serieus in de markt is voor de 33-jarige spits. Er zou zelfs sprake zijn van een aanbieding. Het is niet uitgeslote­n dat de Catalanen groen licht geven voor zijn vertrek, aangezien dit misschien wel de laatste kans is om nog te cashen voor Suárez. De goalgetter heeft immers nog maar een contract tot medio 2021 in Camp Nou.

Barcelona heeft al een vervanger op het oog: Lautaro Martínez van Internazio­nale moet naar Catalonië komen. Zijn dossier leek in de koelkast te zijn gestoken gezien de zwakke financiële positie van Barça. Maar met de centen die Suarez opbrengt en vooral door het salarisbud­get dat vrijkomt door zijn vertrek, zou een deal deze zomer toch mogelijk zijn. (VN)

 ??  ?? Inter Miami is op de markt voor Luis Suarez, die momenteel speler is van Barcelona. (Foto: AD)
Inter Miami is op de markt voor Luis Suarez, die momenteel speler is van Barcelona. (Foto: AD)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname